Fandom

Astamiwa Wiki

Home

2,875pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Sugeng Rawuh Sedulur Nang

Astamiwa Wiki

Wiki bebas Basa Banyumasan

Sing Nang Internet: http://astamiwa.wikia.com

Sambutan! Mangga wis pokoke woles bae nangkene, go kontribusi utawa nulis artikel anyar kanggo situs wiki sing bagus kiye, Para pengurus pesen supaya sampeyan ora ragu-ragu kanggo nulis anyar artikel migunani nggo anak putu dulur-dulure sampeyan padha nang macem-macem kothak. Mangga mung nentukna topik lan ngawiti nulis, amerga wiki kiye model nang macem-macem fitur nulis sing gampang lan mbiyantu. Welcome kanggo nggabungake!

Ensiklopedia bebas patang basa yakuwe: basa ngapak, basa jawa, basa indonesia, lan basa inggris. Mbahas mawerna-werna rupa nganggo ngelmu. Gratis kapan bae, selawase. Papat multi Wikipedia: boso banyumasan, boso jowo, boso indonesio, lan boso inggris. Ngrembakaken Jekso Agung iso ngetokake karo ora masalah. Free nganti kapan wae, salawasne. Ensiklopedia bebas empat multibahasa: map-bms, jv, id, dan en. Membahas masalah tanpa masalah. Gratis sampai kapanpun, selamanya. Four multilingual free encyclopedia: map-bms, jv, id, and en. Discussing the issue with no problems. Free until whenever, forever.Write the first paragraph of your page here.

Tulisan rintisan (tésih perlu dikembangna)
CITHAKAN
Sampéyan ngerti ora...
CITHAKAN
Kabar paling anyar
CITHAKAN
Nang dina siki ...
CITHAKAN

Section heading

Write the first section of your page here.

Section heading

Write the second section of your page here.

Owahi Tulisan Kiye

Rubah / edit tulisan kiye karepmu apa? Tulis bae nangkene karo ngisore.

Section heading

Write the second section of your page here.

Wednesday, 7 December 2016

Also on Fandom

Random Wiki