FANDOM


Hallo sedulur, kiye conto-conto template sing paling sering diperlokna:

40px-Edit-clear.svg
Artikel (tulisan) kiye perlu dirapihna. Sampeyan bisa ambyantu Astamiwa Wiki melu ngerapihna.

Ngerapihna artikel bisa mbagi paragraf utawa judul-judul artikel. Sawise dirapihna, mangga Mbusak pesen {{Rapihna}} kiyé.

→ Kodene tulis bae: {{Rapihna}}

Ambox deletion
Artikel (tulisan) kiye perlu dibusek. Sampeyan bisa ambyantu Astamiwa Wiki melu mbusek.

Mbusek artikel bisa ngurangi artikel. Sawise dibusek, mangga Aweh pesen maring Soepardjo selaku admin Astamiwa Wiki kiyé.

→ Kodene tulis bae: {{Busek}}